Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

8 Marsi Dita Ndërkombetare e Gruas

Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës ftohet në kabinetin e Ministres së Integrimeve Evropjane Znj.Dhurata Hoxha me rastin e 8 Marsit ditës Ndërkombetare të Gruas

Kryetarja e ShGPK-së së bashku me anëtaret e Bordit Drejtues të kësaj shoqate, me datë 07 Mars 2019, morën pjesë në takimin e organizuar në ndërtesën e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Ministrja Hoxha theksoi se takimin e vlerëson shumë të rëndësishme, ngase Policet e Republikës së Kosovës, i kontribuojnë sigurisë dhe është ndër institucioni më i besueshme i vendit tonë, ato me detyrat dhe përgjegjësit dhe punën e jashtëzakonshme që kanë bërë dhe po bëjnë, janë model për shoqërinë tonë.