Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Rritja e kontributit të burrave në barazi gjinore

Me datë 07 dhe 08 Shkurt 2019 , SHGPK-së mbështetur nga Ambasada Norvegjeze , ka filluar puntorin dy ditore me temë “Rritja e kontributit të burrave në barazi gjinore”.

Puntoria është duke u zhvilluar me zyrtar të PK-së nga të gjitha Drejtorit me një pjesèmarrje prej 30 zyrtarëve.

Puntoria ka për qëllim rritjen e kontributit për barazi gjinore në PK.