Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Menagjimi i sekuencave të Terrorizmit

Me përkrahjen e Ambasadës Norvegjeze në Kosovë dhe Departamenti i zyrës së Trajnimeve në Policinë e Kosovës,me datën 24.10.2018 Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës mbajti

Punëtorinë me temë "Menaxhimi i sekuencave të Terrorizmit".

Në Punëtorinë në fjalë Prezantoi Zv.Ministri i MFSK ,Z.Burim Ramadani i cili ligjëroi për 26 pjesëmarrës të PK-së nga rajone të ndryshme të cilët shkëmbyen shembuj dhe metoda të ndryshme që i  Kontribuojnë luftimit të Terrorizmit.