Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Në bashkëpunim me Osbe-në, me rastin e 8 Marsit - Ditës së Gruas

Në bashkëpunim me Osbe-në, me rastin e 8 Marsit - Ditës së Gruas, gratë e sektorit të sigurisë e shënuan Ditën Ndërkombëtare të Gruas në mënyrë të veçante nëpërmjet demonstrimit të shkathtësive tyre në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike.

Gratë i kanë i sfiduar kolegët e tyre me aftësi të ndryshme duke gjuajtur me armë dhe në ngasje të veturës me pajisje për vozitje në kushte ekstreme klimatike.