Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

ROLI I POLICISË NË LUFTIMIN E EKSTREMIZMIT

Me datën 05.12.2017 Shoqata e Grave në Policinë e Kosovës ka mbajtur tryezë me temën “Roli i Policisë në luftimin e ekstremizmit”,e cila u mundësua nga përkrahja e Ambasadës Norvegjeze në Kosovë.

Në këtë tryezë pjesmarrës ishin:
Ambasadori i Mbretërisë Norvegjeze në Kosovë Z.Per Strand Sjaastad ,i cili në fjalimin e tij potencoi përkrahjen e vazhdueshme për SHGPK-në,Z.Frank Oliva-Këshilltarë i lartë i ICITAP-it ,Eprorë të lartë të Policisë së Kosovës dhe përfaqësues të OSBE-së ,ku u diskutua rreth qështjeve që prekin rolin e policisë në luftimin e ekstremizmit .